Рецепт приготування шпрот із дрібного окуня
Інгредієнти:
- Окунь — 1 кг.
- Морква — 2-3 шт
- Цибуля — 5-6 шт
- Рослинна олія — 5 ст. ложки
- Лавровий лист — 3 шт
- Сіль — на смак
- Перець — на смак
Покроковий рецепт приготування смачного шпроту з окуня:
- Рибку очистити, не відрізаючи голів.
- Овочі нарізати кільцями.
- Скласти у казанок шарами: цибулю, моркву, рибу, цибулю тощо. Верхній шар-овочі.
- Прикрити верхній шар лушпинням цибулі. Кожен шар потрібно посолити та поперчити.
- Влити олію, покласти лавровий лист і перець, довести все до кипіння. Потім поставити в гарячу духовку на слабкий вогонь і гасити приблизно 3 години до повного википання води.