Рецепт приготування шпрот із дрібного окуня

logo

Рецепт приготування шпрот із дрібного окуня

Інгредієнти:

  • Окунь — 1 кг.
  • Морква — 2-3 шт
  • Цибуля — 5-6 шт
  • Рослинна олія — 5 ст. ложки
  • Лавровий лист — 3 шт
  • Сіль — на смак
  • Перець — на смак

Покроковий рецепт приготування смачного шпроту з окуня:

  1. Рибку очистити, не відрізаючи голів.
  2. Овочі нарізати кільцями.
  3. Скласти у казанок шарами: цибулю, моркву, рибу, цибулю тощо. Верхній шар-овочі.
  4. Прикрити верхній шар лушпинням цибулі. Кожен шар потрібно посолити та поперчити.
  5. Влити олію, покласти лавровий лист і перець, довести все до кипіння. Потім поставити в гарячу духовку на слабкий вогонь і гасити приблизно 3 години до повного википання води.

Товар доданий до кошика

Продовжити покупки Перейти до кошику

Товар доданий до обраного

Продовжити покупки Перейти до списку вибраного

Товар доданий для порівняння

Продовжити покупки Перейти до списку порівняння