Збереження курячої печінки на гачку

logo

Збереження курячої печінки на гачку

Куряча печінка — найкраща приманка для канального сома, але вона погано тримається на гачку, якщо полежала в теплі і стала м'якою. Коли ви ловите з берега або човна, тримайте насадку в переносному холодильнику. При ходовій рибалці покладіть печінку в пластиковий пакет і опустіть його в брезентову сумку для риби разом з упакованим в поліетилен льодом. Пропонуємо три способи надійного закріплення приманки з печінки на гачку:

НАСАДИТЬ шматочок курячої печінки на трійник № 8 або N° 10 і переконайтеся, що кожен із гачків пронизав насадку. Не важливо, чи буде печінка твердою або м'якою, трійник утримає приманку набагато краще, ніж одинарний гачок.

ЗАВЕРНІТЬ м'яку печінку в шматок нейлонової сітки або панчохи. Сітка не перешкоджає поширенню запаху і не дає приманці зіскочити з гачка. Формуючи приманку, заколіть гачком згорток зверху, поверніть гачок навколо осі і ще раз проколіть сітку, щоб згорток не розкрився під час закидання. Або пліт&а зав'яжіть згорток ниткою перед тим, як насаджувати його на гачок.

ЗМІШАЙТЕ печінку з пшеничним борошном в блендередо отримання густої пасти. Сформуйте з пасти кулю навколо трійника із пружинним тримачем на цівці.

Товар доданий до кошика

Продовжити покупки Перейти до кошику

Товар доданий до обраного

Продовжити покупки Перейти до списку вибраного

Товар доданий для порівняння

Продовжити покупки Перейти до списку порівняння